top of page

Samarbeten/Collaborations

Upplevelser som triggar flera sinnen är något som jag verkligen brinner för. Här finns olika samarbeten samlat, där möjligheten att bygga en helhetsupplevelse funnits. 

 

Kungliga vyer

 

I samarbete med Michano och Karlskrona kommun, skapade jag en upplevelsebaserad utställning i en fantastisk och historisk miljö, som berörde flera olika sinnen. 

Se

Jag målar inte bara tavlor. Jag utforskar nya sätt att göra min konst mer intressant samt hittar vägar att utveckla min konstform. Inte minst genom att ta fram miljövänliga färger och ge inspiration åt andra. Mitt konstnärsskap blir inte bara en visuell upplevelse utan också en påminnelse om vikten av att skapa och leva med hänsyn till vår natur och planet. 

Lyssna

Jag lyssnar alltid på musik när jag målar. För mig är musiken väldigt viktig. Varje tavla har sin egen noga utvalda melodi som jag spelar många gånger medan motivet långsamt växer fram. Förhoppningen är att musiken ska kunna ge ytterligare en dimension och trigga i gång din fantasi. Kanske kan du höra vågorna slå mot land eller vinden som viner i trädkronorna?

Dofta

Naturen är inte bara vacker, den doftar ofta väldigt gott. Jag gillar att jobba med svagt doftande partier för att förstärka upplevelsen. Stanna upp, ta ett djupt andetag och känn efter om du kan känna doften av skog.

Känna

I denna utställning varvade jag sittplatser med ståplatser. Tavlorna hängdes upp därefter. Man kunde känna på strukturen av träet i de robusta träbänkarna, den mjuka mossan eller den sträva murgrönan.

Njuta

Min önskan är att du ska kunna gå ifrån mina utställningar utan att känna att jag har stulit din tid. Jag vill beröra och locka fram olika positiva känslor. Denna upplevelsebaserade utställning var en hyllning till naturen och alla fantastiska platser i världen och planerades med omtanke. 

Lugna

Allt material i utställningen var hämtat från naturen och gav ett stilla lugn åt platsen. Rofyllt och mäktigt.
bottom of page